Uw droomwoning bouwen in Meander Noord in Hengelo?

Meander Noord
Droomt u ervan om uw ideale woning te realiseren in een ruime, nieuw opgezette wijk in Hengelo (Ov)? In het deelgebied Meander Noord komen binnenkort nieuwe kavels beschikbaar, waarop u uw woning kunt bouwen naar eigen wens.

Meander Noord ligt in het prachtige Dalmeden, tussen de woonwijken Stromen en De Groene Weide. Hier woont u ruim en midden in het groen. Bovendien heeft u veel vrijheid om de uitstraling van uw woning te bepalen.

Hoe zien de kavels eruit?
Meander Noord bestaat uit 110 kavels, waarvan de eerste 64 op vrijdag 4 a.s. oktober in de verkoop gaan. Deze ruime kavels variëren in grootte van 512 m² tot 1.023 m².

Meer informatie over de kavels kunt u vinden op de website van de gemeente Hengelo: www.kavelsinhengelo.nl. Hier is ook de verkoopbrochure van Meander Noord beschikbaar.

Start verkoop kavels op 4 oktober
De verkoop van de kavels start op vrijdag 4 oktober om 15.00 uur in de Burgerzaal van het stadhuis. Het principe ‘wie het eerst komt, mag het eerst kiezen’ wordt gehanteerd. Dit geldt tot uiterlijk 18.00 uur.

Bent u geïnteresseerd in een kavel, maar kunt u niet aanwezig zijn tijdens de uitgifte op 4 oktober? U kunt dezelfde avond in de kavelkiezer zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Hier kunt u uw voorkeur aangeven door op de gewenste kavel te klikken en een optie aan te vragen.

Droomt u ervan om uw ideale woning te bouwen op een kavel binnen dit nieuwbouwproject? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Terug naar overzicht