Ons specialisme

Mars Architectuur is zeer goed ervaren op het gebied van architectuur in zowel klassieke als moderne architectuur. Wij werken met de nieuwste technieken wat betreft EPC-verlagend, EPC-neutraal en duurzaam bouwen.

Behalve het ontwerpen van woningen in Nederland hebben wij ook veel ervaring in het ontwerpen in het buitenland. Zo hebben wij woningen ontworpen in Oostenrijk, Duitsland en in Italië. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit particulieren, ontwikkelaars, aannemers, woningstichtingen en scholen.

Veel voorkomende stijlen bij ons zijn jaren ‘30 stijl, landelijke stijl, klassieke stijl, Engelse stijl en de notaris stijl. Of het nu een kleine verbouwing of een nieuwbouwproject van groot formaat betreft, wij zijn thuis in elke mate.

Wij onderscheiden ons van andere ontwerpers door onze jarenlange kennis en ervaring in de bovengenoemde stijlen. Alles gebeurt op een origineel en eenmalig ontwerp waarbij duurzaam bouwen in het plan wordt verwerk.

Bouwbegeleiding

Mars Architectuur is tevens gespecialiseerd in bouwbegeleiding voor particulieren voor de nieuwbouw of verbouwing van uw woonhuis, bedrijfsgebouw, winkels, appartementen, school of andere bouwwerken, zonder dat het gebouw perse is ontworpen door ons kantoor.

Mars geeft daarbij leiding aan het bouwproces, houdt de bouwvergaderingen en legt deze vast op papier en legt verantwoordelijkheid daar neer waar deze moet liggen. Verder ondersteunen wij de opdrachtgevers voor het maken van de juiste keuze in materialen e.d.

Financiële administratie is belangrijk om verrassingen uit te sluiten, facturen worden door ons nagekeken en meer- en minderwerk gecontroleerd.

Dus kortom, met Mars bouwbegeleiding voor particulieren wordt de opdrachtgever alles uit handen genomen tot en met de oplevering.